Admin Admin
Mesaj Sayısı : 338 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Rap atasözleri :) Ptsi Ağus. 04, 2008 4:08 am | |
| - ben rapcinin çevik temiz ve güzel ahlaklı olanını severim
-yiğit rapcinin lirikleri meydandadır -dilenciye track vermişler beatini beyenmemiş -sample free beat kara gün içindir -rapci rapcinin beatine muhtaçtır -rapime küfür eden Acil'den olsa -çalma mazlumun beatini çıkar aheste aheste -rapci rapciye baka baka diss atar -bir rapcinin nesi var iki rapcinin feati var -sakla tracki gelir mixtaype zamanı -bir beatin 40 yıl hatırı var -rapci kayıt programından belli olur -Kadıköy Acil'e gelen rapci muradına ermiş -dam üstünde kolpa vur beline kazmayı -kurttan post kolpa dan dost olmaz -kimi şarkı gördüm acapellaydı ama beati vardı kimi track gördüm beati vardı ama acapellaydı -rapcinin şahidi beatci
| |
|
Apox Usta
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Rap atasözleri :) Salı Ağus. 05, 2008 5:37 pm | |
| - Admin demiş ki:
- ben rapcinin çevik temiz ve güzel ahlaklı olanını severim
-yiğit rapcinin lirikleri meydandadır -dilenciye track vermişler beatini beyenmemiş -sample free beat kara gün içindir -rapci rapcinin beatine muhtaçtır -rapime küfür eden Acil'den olsa -çalma mazlumun beatini çıkar aheste aheste -rapci rapciye baka baka diss atar -bir rapcinin nesi var iki rapcinin feati var -sakla tracki gelir mixtaype zamanı -bir beatin 40 yıl hatırı var -rapci kayıt programından belli olur -Kadıköy Acil'e gelen rapci muradına ermiş -dam üstünde kolpa vur beline kazmayı -kurttan post kolpa dan dost olmaz -kimi şarkı gördüm acapellaydı ama beati vardı kimi track gördüm beati vardı ama acapellaydı -rapcinin şahidi beatci
mükemmel olmuş | |
|
derindarbe Yeni üye
| Konu: Geri: Rap atasözleri :) Cuma Ağus. 08, 2008 12:28 am | |
| | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 338 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Rap atasözleri :) Cuma Ağus. 08, 2008 12:29 am | |
| evet haribi güzel | |
|